Akcija! Smuči ELAN AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18 Povečaj

Smuči ELAN AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18

Nov izdelek

Moške smuči ELAN  AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18

Več podatkov

489,97 €

-30%

699,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

 Smuči za užitek Elan

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

AMPHIBIO 16 Ti2 FUSION

Amphibio 16 Ti2 vsekakor ni za tiste s šibkim srcem! Močna konstrukcija in agresivna geometrija sta osnova za črno lepotico, ki vas na progi nikoli ne bo pustila na cedilu. Namenjena je odličnim smučarjem, ki suvereno krmarijo med dolgimi in kratkimi zavoji, zato smo jo opremili s tehnologijo, ki ne razočara. Tehnologija Amphibio 4D združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskev smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu smo dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja.

Linija Amphibio je utelešenje Elanovega inovatorstva. V smučarski svet so tekom zgodovine vnašali številne revolucionarne novosti, ki so občutno spremenile in izboljšale smučanje. Amphibio je zadnji dokaz Elanovega unikatnega pogleda na smučanje. Ko je bila pred nekaj leti predstavljena prvo serija smuči Amphibio, so svet presenetili z inovativno levo-desno tehnologijo, poleg tega pa so bile te smuči zaradi rocker-camber tehnologije izjemno učinkovite in vsestransko uporabne. Z njimi je bilo možno vleči kratke in dolge zavoje, odlične so na urejenih terenih, brez težav pa so se znašle tudi izven urejenih prog. Smučale so po trdem in mehkem snegu, zjutraj in pozno popoldne ... Zato so smuči Amphibio nekakšne smučarske več živke. Za sezono 2016/17 je linijo Amphibio še dodatno posodobljena. Opremljena je s takoimenovano 4D tehnologijo. V preteklih treh zimah so se smuči Amphibio razlikovale na levi in desni strani, po novem pa se tudi spredaj in zadaj. Sprednji del smuči je zasnovan konveksno, zadnji pa konkavno. Konveskni sprednji del smuči omogoča boljši in natančnejši vstop v zavoj, konkavni zadnji del pa pomaga pri učinkovitem izhodu iz zavoja in navezavi v nov zavoj. S takoimenovanim Dual Shape Titaniumom se je občutno povečala torzijska togost smuči, hkrati pa se je deset odstotkov znižala teža. Ob vsem tem pa se je absorbcija vibracij povečala kar za trideset odstotkov. Nova linija Amphibio se ponaša tudi z atraktivnim minimalističnim dizajnom in obliko. Sestavlja pa jo šest različnih modelov, ki se bodo odlično znašle tako na evropskih smučiščih kot tudi na severno-ameriškem snegu in seveda kjerkoli drugje na planetu.

Amphibio 4D

Amphibio 4D

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

·         PROFIL

Amphibio

·         TEHNOLOGIJE

Amphibio Technology 4D, RST sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Shaped Ti2

·         GEOMETRIJA

·         DOLŽINA / RADIJ

160(13.3), 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)

·         SISTEM / PLOŠČA

FUSION

·         VEZI

ELX 12.0 FUSION BLK/SMOKE

·         PRIPOROČENA DOLŽINA

-15/+5

·         NIVO ZNANJA

 NAPREDNO

·         TEREN

UREJENA SMUČIŠČA / VSI TERENI

Namestitev vezi in dostava po Sloveniji Brezplačna

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo največjo izbiro Elanovih smuči na Obali poleg smučk pa še vso smučarsko opremo Elan palice, čelade, torbe...  nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA,  smučarske rokavice Ziener in Reusch......

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

e-mail: [email protected]

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči ELAN AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18

Smuči ELAN AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18

Moške smuči ELAN  AMPHIBIO 16 Ti2 2017-18