Prodajne uspešnice

Kategorije

Informacije

Proizvajalci

Novosti

Akcije

Dobavitelji

Ni dobaviteljev

Spoštovani kupec,
s strani Specialized Europe B.V, smo bili obveščeni, da je na nakaterih modelih SIRRUS in SIRRUS X morda prišlo do tovarniške napake pri nameščanju gonilk:

  • Sirrus Sport (EQ in Step-Trough) - modelno leto 2019 in 2020
  • Sirrus X Comp Carbon - modelno leto 2019, 2020
  • Sirrus 3.0 - modelno leto 2021
  • Sirrus 4.0 - modelno leto 2021
  • Sirrus X 3.0 - modelno leto 2021
  • Sirrus X 4.0 - modelno leto 2021

Kje je težava:

Težava je nastala pri določenih modelih gonilke na kolesih Specialized Sirrus. Zaradi tovarniško nepravilno nameščene gonilke je pri tresljajih prišlo do od vijačenja pogonskega sklopa. Ker napaka direktno vpliva na varnost in delovanje samega kolesa so se pri Specialized Europe B.V odločili za prostovoljni vpoklic prizadetih modelov. 

Kako identificirati prizadeto kolo?:

Slika 1 (Fig.1): na zgornji cevi okvirja razberete ime družine kolesa

Slika 2 (Fig.2): na desni strani zadnjega dela okvirja razberete ime modela (npr. »3.0« ali »Sport«)

Sliki 3 in 4 (Fig.3&4): sta sliki varnostno spornih dvodelnih gonilk. Na vsaki strani lahko vidite pritrditvene vijake, katera dva pritrdita levo (nepogonsko) stran gonilke na samo pogonsko os gonilke. V kolikor prepoznate vaše kolo iz seznama varnostno spornih modelov koles in vaša gonilka izgleda kot na sliki 3 in 4, potem nemudoma prenehajte z uporabo vašega kolesa.

Kako težavo odpraviti:

Ker se zadevo lahko uredi z enostavnim popravilom vse uporabnike vabimo na brezplačno prostovoljno popravilo gonilnega  sklopa zgoraj navedenih koles.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate.

V spodnji tabeli lahko najdete produktno kodo prizadetih modelov/koles. Vašo kodo najdete na nalepki na vašem garancijskem listu, ali na samem okvirju kolesa.