Smuči Elan SLX Fusion  X 2020 Povečaj

Smuči Elan SLX Fusion X 2020

Nov izdelek

Izjemne slalomske smuči Elan SLX smuči za super smučarje

zbiramo naročila  za modele 2020-21

dvojni titanal   dobave cca 7 dni

napišite nam željeno dolžino da preverimo dožine na razpolago

smuči z vezmi v kompletu

Več podatkov

799,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

Dolžina (cm)

Radij (m)

Širina konice (mm)

Širina pod čevljem (mm)

Širina repa (mm)

155

11

119

68

102

160

12

120

68

103

165

12,8

121

68

104

170

13,5

120

68

105

Kratki in dinamični zavoji so prava smučarska umetnost, ki pa zahteva največjo mero zaupanja v smučarsko opremo. Prav zato smo v Elanu razvili pravo smučko za vse slalomske navdušence z uporabo inovativne Arrow tehnologije, ki združuje prednapeto karbonsko ploščo, ki prenaša energijo v konice smuči ter kot puščica oblikovano plast titanala, ki energijo učinkovito prenaša na robnike. Smuči smo zasnovali s kančkom rocker profila, ki dopolnjuje klasični camber profil, kar zagotavlja zanesljiv in odziven vstop v zavoj in kontrolo med zavojem. Jedro smučke je lesena sredica Response Frame Woodcore z dvojno plastjo titanala, ki poskrbi za neposreden prenos energije s smučarja na smuči, RST stranski rob pa zagotavlja natančnost. Rezultat so super-športne smuči za slalomske zavoje, brez izgube energije.

Arrow - Tehnologija Arrow je inovativna uporaba strateško oblikovane karbonske plošče in strukturnih plasti titanala, ki harmonično omogočajo bliskovito odzivnost smuči ter neverjetno natančnost v zavojih. Karbonska plošča s »camber« profilom je pritrjena na smučko in deluje kot »energijski pospeševalec«, ki prenaša energijo v konico smučke. Plast titanala v obliki puščice dodatno energijo prenaša na robnike in zagotavlja odličen oprijem robnikov.

Early Rise Rocker - Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

RST - RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Lesena sredica Response Frame - Edinstvena in inovativna lesena sredica Response Frame smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, zahvaljujoč posebni konstrukciji okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Dual Ti / Ti2 - Dual Ti je sendvič konstrukcija lesene sredice ter dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Fusion - Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči Elan SLX Fusion  X 2020

Smuči Elan SLX Fusion X 2020

Izjemne slalomske smuči Elan SLX smuči za super smučarje

zbiramo naročila  za modele 2020-21

dvojni titanal   dobave cca 7 dni

napišite nam željeno dolžino da preverimo dožine na razpolago

smuči z vezmi v kompletu