Akcija! Smuči Elan SL Fusion X 2020 Povečaj

Smuči Elan SL Fusion X 2020

Nov izdelek

SEJEMSKI POPUST

sLALOMSKA SMUČKA ELAN SL

Kolekcija Elan Precision vsebuje DNK dirkaških smuči in se požvižga na hitrostne omejitve ter priredi dirko čisto za vas na vsaki progi.
Priporočena dolžina: -20/-5cm

Več podatkov

Za gotovinski popust kontaktirajte trgovino!

[email protected] / 05 640 12 40

519,96 €

-20%

649,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

Dolžina (cm)

Radij (m)

Širina konice (mm)

Širina pod čevljem (mm)

Širina repa (mm)

155

11

121

68

104

160

12

121

68

104

165

12,8

121

68

104

170

13,5

121

68

104

Elan SL Fusion je čistokrvni vsestranski »karver«. Gre za malce bolj umirjeno različico Elanove legende SLX Fusion, zato je prava izbira za smučarje, ki si želijo prave slalomske smučke, vendar se ne želijo odpovedati udobju. Športnost in odzivnost v zavoju smo dosegli z uporabo inovativne tehnologije Arrow, kar pomeni, da smo v smučko vgradili kot puščica oblikovano plast titanala, ki omogoča neposreden prenos energije na robnike. Poleg tega smo klasičnemu camber profilu, ki zagotavlja stabilnost v zavoju, dodali malce rocker profila, ki zagotavlja enostaven vstop v zavoj. K nepozabnemu doživetju kratkih zavojev pomagajo še RST stranski rob, lesena sredica Laminated Woodcore in enojna plast titanala. Elan SL Fusion je prava izbira za klasične slalomske zanesenjake!

Arrow - Tehnologija Arrow je inovativna uporaba strateško oblikovane karbonske plošče in strukturnih plasti titanala, ki harmonično omogočajo bliskovito odzivnost smuči ter neverjetno natančnost v zavojih. Karbonska plošča s »camber« profilom je pritrjena na smučko in deluje kot »energijski pospeševalec«, ki prenaša energijo v konico smučke. Plast titanala v obliki puščice dodatno energijo prenaša na robnike in zagotavlja odličen oprijem robnikov.

Early Rise Rocker - Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

RST - RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Lesena sredica Response Frame - Edinstvena in inovativna lesena sredica Response Frame smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, zahvaljujoč posebni konstrukciji okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Mono Ti - Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

Fusion - Fusion je prvi pravi integriran sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči Elan SL Fusion X 2020

Smuči Elan SL Fusion X 2020

SEJEMSKI POPUST

sLALOMSKA SMUČKA ELAN SL

Kolekcija Elan Precision vsebuje DNK dirkaških smuči in se požvižga na hitrostne omejitve ter priredi dirko čisto za vas na vsaki progi.
Priporočena dolžina: -20/-5cm