Novo Akcija! Smuči Elan Element  Black Light Shift  2020 Povečaj

Smuči Elan Element Black Light Shift testne

Nov izdelek

Smuči Element vam bodo vsak dan dvignile samozavest na snegu.

sedaj malo rabljene smuči po izjeni ceni

smuči lahko dvignete v trg Ritoša

Več podatkov

192,47 €

-45%

349,94 €

Na seznam želja

Več podatkov

Dolžina (cm)

Radij (m)

Širina konice (mm)

Širina pod čevljem (mm)

Širina repa (mm)

152

12

127

76

102

160

13,5

127

76

102

Smuči Element iz dobrih smučarjev naredijo še boljše, saj zagotavljajo stabilno smučarsko platformo, ki ponuja višjo stopnjo tolerance, kar smučarju omogoča uravnotežen položaj za lažjo in boljšo izkušnjo. Smuči Element so opremljene s tehnologijo Groove, ki zagotavlja uravnoteženost in nadzor v vsakem zavoju. Power shell zagotavlja stabilnost pri hitrosti; zato so odlična izbira za vse vrste smučarjev. Medtem ko Power shell zagotavlja stabilnost, pa parabolični rocker profil dovoljuje preprosto zavijanje, kar posledično omogoča hitro napredovanje.

Groove technology - VEDNO V RAVNOTEŽJU VEDNO POD NADZOROM
Tehnologija Groove je prava izbira za krepitev samozavesti. Harmonizira ravnovesje in kontrolo z rebrastimi oblikami, ki ustvarjajo enakomeren profil gibanja in pomagajo smučarjem pri iskanju stabilnosti, ki jo potrebujejo pri premagovanju strmin. Utori pa zagotavljajo visoko učinkovitost pri zavijanju.

Parabolic Rocker - Profil Parabolic Rocker, ki združuje profil Early Rise Roker, stranski lok Parabolic in sprednji stabilizator, nudi popoln nadzor pri zavojih, enostaven vstop v zavoje, nadzor in odličen oprijem robnikov.

Power Shell - Ojačitev od robnika do robnika s konstrukcijo Cap – distribucija sile in stabilnosti na vsak centimeter smučke, brez dodatne teže.

Lesena sredica Dual - Leseno sredico Dual gradita dva simetrična lesena nosilna elementa, ki sta postavljena na zunanja robova sredice. Ta konstrukcija zagotavlja izboljšan prenos moči na robnike, a hkrati ohranja enostavnost upravljanja smučke v različnih snežnih razmerah.

Steklena vlakna - Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.

Light Shift - Light Shift je izjemno lahek upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti z manj napora. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči Elan Element  Black Light Shift  testne

Smuči Elan Element Black Light Shift testne

Smuči Element vam bodo vsak dan dvignile samozavest na snegu.

sedaj malo rabljene smuči po izjeni ceni

smuči lahko dvignete v trg Ritoša