Akcija! Völkl Racetiger SL 2023 Povečaj

Völkl Racetiger SL 2023

Nov izdelek

603,00 €

-33%

900,00 €

Več podatkov

Nobena druga Völklova smučka, predstavljena leta 1970 kot Renntiger, ne pooseblja zmogljivosti in uspeha tako kot Racetiger. Racetiger SL pride do izraza na slalomskih tekmovališčih in na urejenih progah pri kratkih zavojih in povsod, kjer potrebujete bliskovito hitre menjave robov, odzivnost in dosledno vrhunsko drsenje. Racetiger SL ima za sezono 2023 prvič prilagojene karbonske konice. Po meri izdelana ogljikova vlakna omogočajo, da smučko prilagodite točno tistim stvarem, za katere jo boste uporabljali. Moč in poravnava vlaken določata silo, ki jo morate uporabiti, in energijo, ki se kopiči na točno pravih mestih, kar pomeni okretno reakcijo z natančnim odzivom v trenutku, ko začnete z zavojem. Novi SL je mogoče krmiliti v najkrajših zavojih z manj vložene moči, vendar brez izgube natančnosti in nadzora.

Njegovo izboljšano delovanje je v veliki meri posledica nekoliko skrajšanega in sploščenega konice rockerja in predvsem nekoliko spremenjene geometrije. Ožja širina pod vezjo zagotavlja veliko bolj dinamično in odzivno vožnjo z natančnimi menjavami robov.

Te lastnosti odlično zaokrožijo 3D Glass, dve polni plasti titanala in Völklovo priznano večslojno leseno jedro ter nova vez R-Motion 3 GW. Skrajšana plošča v kombinaciji s širšim vzorcem lukenj zagotavlja močnejši, bolj neposreden prenos moči in vam pomaga hitreje zamenjati robove. Prava posebnost pa je, da oba zadnja vijaka nista več pritrjena, kar omogoča prosto drsenje vezi in harmonično premikanje smuči skozi celote zavoj, kar zagotavlja boljši oprijem robnikov brez blokiranja.

Rocker

Tip Rocker

Jedro

Multilayer Woodcore, Beech/Poplar 33/67

Drsna ploskev

P-Tex 4504

Vez

rMotion 3 12 GW

Skiing Level

Advanced, ProfessionalMnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Völkl Racetiger SL 2023

Völkl Racetiger SL 2023