Akcija! Smučarska čelada ALPINA SPICE Povečaj

Smučarska čelada ALPINA SPICE

Nov izdelek

Smučarska čelada ALPINA SPICE

Več podatkov

125,95 €

-10%

139,95 €

Več podatkov

Spice čelada ima minimalističen dizajn in se uvršča med najlažje čelade na trgu. Hibridna tehnologija, ki je kombinacija Inmold konstrukcije ter trde školjke omogoča velike kanale za zračenje, katerih zračni pretok lahko aktivno kontroliramo. Optimalne nastavitve in udobje omogočajo Run sistem Ergo-Snow, Y-Clip in 3D-Fit.

Lastnosti:
-Hybrid tehnologija: visoka zaščita in nizka teža ter optimalna absorbcija udarcev-HI-EPS: notranje ogrodje Alpininih čelad je narejeno iz HI-EPSa (raztegljiv polistrien). Ta material je sestavljen iz mikroskopsko majhnih zračnih prostorov, ki učinkovito absorbirajo sile, ki nastanejo ob udarcu.-Ergomatic: Zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče.-Airstream control: omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje-Edge protect: dodatno ojačani robovi zaščitijo čelado pred udarci-3D Fit: 5 fazno nastavljanje paščka na zatilju po višini za optimalen oprijem-Run system Ergo snow: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju -Snemljiva in pralna tekstilna podloga -Snemljivi ušesniki -Topla grelna zaščita vratu

 

 

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči : Elan , Atomic , Fischer. Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

 

 

 

 


 

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smučarska čelada ALPINA SPICE

Smučarska čelada ALPINA SPICE

Smučarska čelada ALPINA SPICE