Akcija! Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM black Povečaj

Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM black

Nov izdelek

Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM

Več podatkov

224,91 €

-10%

249,90 €

Na seznam želja

Več podatkov

ČELADA ALPINA JUMP VMVSE ALPINA ČELADE IZPOLNJUJEJO STANDARD CE EN 1077.


Čelada z vizirjem je nov trend v smučarskem svetu. Integriran vizir omogoča največji možen pogled na vse strani. Čelada z vizirjem Jump poskrbi za popolno vidljivost in neomejeno zabavo. Tehnologija Varioflex se samodejno prilagaja svetlobnim razmeram in zato je ta vizir primeren za vse vremenske razmere. Pod vizirjem, ki se s spodnjo penasto podlogo nepropustno zapre za veter, je veliko notranjega prostora, tako da je čelada posebej primerna za vse, ki nosijo očala. Vizir prepriča s svojim neomejenim vidnim poljem 180°. Stopnja zaščite vizirja: S2

Lastnosti:

-Hard shell: kombinacija trde ABS školjke in notranjega ogrodja iz EPS materiala.

-Jet vision: integriran vizir ponuja večje vidno polje od klasičnih smučarskih očal. Omogoča tudi uporabo korekcijskih očal.

-Run system: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju

-Ergomatic: zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče.

-Airstream control: omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje -Snemljivi ušesni predel -Topla grelna zaščita vratu

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči  Elan  Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

Fax. 05/ 641/53 37

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM black

Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM black

Smučarska čelada ALPINA JUMP 2.0 VM