Akcija! Smučarska čelada ALPINA GRAP 2.0 L.E. - violet Povečaj

Smučarska čelada ALPINA GRAP 2.0 L.E. - violet

Nov izdelek

ALPINA GRAP 2.0. L.E.

Za ostale velikosti preverite na [email protected]

Več podatkov

107,96 €

-10%

119,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

ALPINA GRAP 2.0. L.E.

Čelada Grap je izjemno priljubljen model že vrsto let. Sedaj je doživel estetsko preobrazbo, vendar ohranja svojo izjemno udobnost, kot tudi Run system za individualno nastavitev velikosti in odlično prezračevanje preko zračnih kanalov. Zunanji kalup čelade Grap 2.0 je nov in še bolj zračen in ima nov sistem za pričvrstitev smučarskih očal. Čelada Grap 2.0 je spredaj potegnjena malo naprej, kar ji daje športen videz in hkrati lepo zaščiti smučarska očala.

Lastnosti:-Inmold: tehnologija obsega ogrevanje zunanje polikarbonatne lupine na visoko temperaturo in pečenje na EPS ogrodje z visokim pritiskom. Postopek ustvari permanentno vez čez celotno površino zunanjih in notranjih lupin, kar naredi čelado ekstremno lahko in stabilno.-Ergomatic:zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče.-Airstream control:omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje-Edge protect: dodatno ojačani robovi zaščitijo čelado pred udarci-Run system: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju -Snemljiva in pralna tekstilna podloga -Snemljivi ušesniki -Topla grelna zaščita vratu


V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči : Elan.  Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

Fax. 05/ 641/53 37

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smučarska čelada ALPINA GRAP 2.0 L.E. - violet

Smučarska čelada ALPINA GRAP 2.0 L.E. - violet

ALPINA GRAP 2.0. L.E.

Za ostale velikosti preverite na [email protected]