Heater Toe Warmer Povečaj

Grelec za prste stopal

04041V

Nov izdelek

TRENUTNO RAZPRODANO DOBAVA OKTOBRA

 Grelni blazinici za noge vstavimo v žep ter počakamo, da se segrejeta. Nato odstranimo zaščito samolepilnega hrbtišča in blazinici pritrdimo na spodnjo ali zgornjo stran nogavice.

slika je simbolična 

Več podatkov

2,00 €

Na seznam želja

Več podatkov

 Grelni blazinici  za noge vstavimo v žep ter počakamo, da se segrejeta. Nato odstranimo zaščito samolepilnega hrbtišča in blazinici pritrdimo na spodnjo ali zgornjo stran nogavice.
Grelni blazinici delujejo v kontaktu z zrakom. Za zagotovitev zadostne količine zraka okoli stopal predlagamo, da samolepilno stran blazinic namestite na vrhnjo stran nogavice, nato pa čevlje tesno zavežete. •Čas oddajanja toplote: 6 ur in več
•Povprečna temperatura: 38°C; najvišja temperatura: 43°C
•Embalaža vsebuje par grelnih blazinic s samolepilnih hrbtiščem
•Tako tanke, da se prilegajo vsaki obutvi; aktivirajo se v kontaktu z zrakom

Uživajte na zraku tudi ko vas zebe.

Ključne lastnosti:
Povprečna temperatura: 38° C
Najvišja temperatura: 43° C
Čas trajanja: 6 ur in več
Pakirano: 1par


Idealna rešitev za mrzla stopala. Tanek in udoben sloj deluje najbolje v okolju z zmanjšanim kisikom, kot so lahko čevlji ali škornji. Prijetna toplota segreje zlasti prste na nogah. Njegov mini format omogoča tudi uporabo pri ženski obutvi. Namestite grelni vložek na zunanjo stran nogavic in zaščitil vas bo proti mrazu

VSESTRANSKI GRELNI VLOŽEK

 Grelni vložek je nepogrešljiv proizvod za ogrevanje telesa, namenjen uporabi zlasti pri nizkih temperaturah. Predstavlja novo in inovativno rešitev, ki s pomočjo manjše kemijske reakcije sproži nastanek toplote.

 Enostaven in praktičen način uporabe s pomočjo zraka omogoča, da se takoj po odprtju vložka temperatura slednjega dvigne med 35° do 68° celzija (odvisno od tipa vložka) ter to delovanje ohranja od 5 do 24 ur.

 Rok uporabe vložka je 3 leta od dneva proizvodnje.

 Vložki ne povzročajo nobenih stranskih učinkov ali bolečin, niso toksični ne vnetljivi.

Grelni vložki so primerni zlasti za različne športne aktivnosti, kot so:

 - smučanje ali deskanje na snegu;

 - pohodništvo in plezanje;

 - kolesarjenje;

 - kampiranje;

 - lov;

 - ribarjenje;

 - pa tudi pri ogledu družabnih dogodkov (koncerti, športne tekme, itd.);

 - pri vožnji z motornimi kolesi;

 - ter pri vseh aktivnostih, ki se izvajajo ob nizkih temperaturah.

 Grelni vložki imajo tudi zdravilne učinke. Dokazano je, da njihova uporaba pomaga ljudem, ki imajo slabo prekrvavitev, revmatske težave in pri menstrualnih težavah. V nadaljevanju vam predstavljamo tri najuspešnejše prodajne artikle.

 

Grelni vložek, ki nepretrgoma oddaja toploto več kot 24 ur. V tem času dosega povprečno temperaturo 52° C. Namestimo ga lahko v žepe, v torbo, spalne vreče in celo pod zadnjico, kadar spremljamo športno prireditev na prostem.

 Kolesarski in SKI Center RITOŠA - IZOLA

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Grelec za prste stopal

Grelec za prste stopal

TRENUTNO RAZPRODANO DOBAVA OKTOBRA

 Grelni blazinici za noge vstavimo v žep ter počakamo, da se segrejeta. Nato odstranimo zaščito samolepilnega hrbtišča in blazinici pritrdimo na spodnjo ali zgornjo stran nogavice.

slika je simbolična