Akcija! SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT VISOR white-pink Povečaj

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT VISOR white-pink

Nov izdelek

ALPINA CARAT VISOR white-pink-matt

Več podatkov

116,96 €

-10%

129,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

ALPINA CARAT VISOR

Pri čeladi Carat Visor se vam ni treba bati, da bi vam smučarska očala zdrsnila z obraza ali pa bi jih izgubili, ker so le ta že vključena v čeladi. Integriran Singleflex vizir zagotavlja varnost s tem, da preprečuje vizirju, da bi se zameglil – Fogstop glazura. Čelada Carat Visor je odlična rešitev za vse, ki nosijo dioptrijska očala. Stopnja zaščite vezirja: S2 Lastnosti: Inmold tehnologija Venting system – za prezračevanje Jet Vision – Integriran vizir z največjim vidnim poljem Run system – omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju Snemljiva in pralna tekstilna podloga Topla grelna zaščita vratu

STANDARD CE EN 1077:
Trenutno najzahtevnejši test čelad. Preveri se tri komponente: oblazinjenje, učinkovitost varnostnega sistema - paščka na bradi in pa preuči se ustreznost vidnega polja.

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči : Elan , Atomic , Fischer. Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

Fax. 05/ 641/53 37


 

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT VISOR white-pink

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT VISOR white-pink

ALPINA CARAT VISOR white-pink-matt