Akcija! Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt Povečaj

Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt

Nov izdelek

Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt

Več podatkov

63,96 €

-20%

79,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

ALPINA CARAT

Carat XT je izboljšana različica priljubljene čelade Carat. Popolnoma nova in moderna zunanja lupina z mehkimi blazinicami za ušesa ter štirimi mat dizajni postavlja nove smernice v družini Carat. Sistem Run System Ergo Snow z zaščito vratu iz mehkega mikro flisa omogoča popolnoma stabilno in udobno lego čelade. Lastnosti: -Inmold: tehnologija obsega ogrevanje zunanje polikarbonatne lupine na visoko temperaturo in pečenje na EPS ogrodje z visokim pritiskom. Postopek ustvari permanentno vez čez celotno površino zunanjih in notranjih lupin, kar naredi čelado ekstremno lahko in stabilno. -Run system Ergo Snow: omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju -Ergomatic: zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče. -Venting system: omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje -Snemljiva in pralna tekstilna podloga -Topla grelna zaščita vratu

VSE ALPINA ČELADE IZPOLNJUJEJO STANDARD CE EN 1077.

NEKAJ GLAVNIH PREDNOSTI:
• IN-MOLD tehnologija
• snemljiva pralna notranja podloga
• snemljivi ušesni predel, anatomsko oblikovan
• Optimalna nastavitev velikosti omogoča RUN SYSTEM vrtljiv gumb na zatilju.

IN-MOLD TEHNOLOGIJA:
Pri IN-MOLD tehnologiji sta školjka čelade in trda pena stisnjeni skupaj. Rezultat je popolna povezava med obema komponentama in posledično zelo stabilna struktura čelade, kljub nizki teži. Zaščita pri mehanskih poškodbah (padec na oster predmet) je znatno višja kot pri ostalih, kjer je čelada vezana le po točkah.

STANDARD CE EN 1077:
Trenutno najzahtevnejši test čelad. Preveri se tri komponente: oblazinjenje, učinkovitost varnostnega sistema - paščka na bradi in pa preuči se ustreznost vidnega polja.

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči  Elan Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

 

 

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt

Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt

Smučarska čelada ALPINA CARAT XT blu-gradient matt