Akcija! SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT LX black-white-red Povečaj

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT LX black-white-red

Nov izdelek

ALPINA CARAT LX izjemna otroška čelada v različnih velikostih nastavljiva

Več podatkov

62,96 €

-10%

69,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

ALPINA CARAT LX

Carat LX dopolnjuje družino Carat. Trdi ušesni deli zagotavljajo popolno zaščito in s svojo luknjasto strukturo ne omejujejo sluha. Tako so otroci s to odlično čelado, ki je narejena v Nemčiji ves čas varni. Run System Ergo Snow za zaščito vratu iz mehkega mikro flisa omogoča popolnoma stabilno in udobno lego čelade.

Lastnosti:-Inmold:tehnologija obsega ogrevanje zunanje polikarbonatne lupine na visoko temperaturo in pečenje na EPS ogrodje z visokim pritiskom. Postopek ustvari permanentno vez čez celotno površino zunanjih in notranjih lupin, kar naredi čelado ekstremno lahko in stabilno.-Run system:omogoča individualno nastavitev velikosti z vrtljivim gumbom na zatilju-Ergomatic:zaponka, ki je bila preizkušena in testirana neštetokrat, je uporabljena na vseh Alpininih čeladah. Večstopenjsko prilagajanje, ki ga kontroliramo le z eno roko. Prav tako se zaponka ne more sama od sebe odpeti v primeru nesreče.-Venting system:omogoča optimalno prezračevanje in udobno počutje -Snemljiva in pralna tekstilna podloga -Topla grelna zaščita vratu
V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA in  smuči : Elan. Smuči tudi lahko preizkusite in testirate. Poleg prodaje nudimo tudi izposojo smuči!! 

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40


 

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT LX black-white-red

SMUČARSKA čelada ALPINA CARAT LX black-white-red

ALPINA CARAT LX izjemna otroška čelada v različnih velikostih nastavljiva