Akcija! Električni skiro Blaupunkt ESC808 Povečaj

Električni skiro Blaupunkt ESC808

SK-082

Nov izdelek

Električni skiro Blaupunkt ESC808

Več podatkov

449,91 €

-10%

499,90 €

Na seznam želja

Več podatkov

Skuter ESC808 podjetja Blaupunkt je vozilo, ki mladim in odraslim omogoča, da se učinkovito gibajo po mestu, obenem pa zagotavlja največji užitek v vožnji. Uporaba najkakovostnejših komponent in trpežnega nerjavečega jekla ter številne inovativne rešitve zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in uporabnost vozila ter zmožnost premagovanja velikih razdalj.

ESC808 je opremljen s 350 W motorjem, ki omogoča skuterju, da doseže največjo hitrost 25 km / h. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da nadzorujejo svoj ritem in ga prilagajajo svoji starosti in veščinam, zaradi česar je pot varnejša.

 Ergonomski volan ima gumijaste ročaje, zaradi česar je nadzor skuterja izjemno udoben, enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice pa omogoča varno pospeševanje in zaviranje.

Jasno čitljiv LCD zaslon prikazuje stanje napolnjenosti akumulatorja, trenutno hitrost in način vožnje, zvonec pa opozarja druge udeležence v prometu, da se približujete. Vgradnja prednjih in zadnjih LED-luči izboljšuje varnost pri vožnji in povečuje vidno polje. Še več, uporabnik skuterja je viden drugim navdušencev na prostem. LED osvetlitev se enostavno aktivira s hitrim dvojnim pritiskom na gumb “Mode”.

Skuter ESC808 je opremljen s funkcijo za nadzor hitrosti, ki se samodejno vklopi, ko je hitrost konstantna 6 sekund ali več. Za izklop preprosto pritisnite na zavorno ročico ali gumb za pospeševanje.

8,5-palčna pnevmatska kolesa zagotavljajo visoko raven udobja pri vožnji, ne le na gladkih površinah. Zahvaljujoč dušenju vibracij se lahko skuter brez večjih težav nadzoruje na bolj ali manj neravnih cestah, kot tudi pri vožnji preko robnikov.

ESC808 je opremljen z zadnjo kolutno zavoro, zavorni pedal z E-ABS pa zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Poleg tega takoj, ko uporabnik začne zavirati, začne zadnja LED-dioda utripati.

Udobje in priročnost zagotavlja tudi široka platforma z nedrsečo prevleko, zaradi katere lahko uporabnik vzdržuje udoben položaj za vožnjo.

Razdalja, ki jo je mogoče pokriti z enim polnjenjem 5,2 Ah akumulatorja, se giblje od 15 do 20 km, odvisno od obremenitve, vrste površine, na kateri potuje uporabnik, in temperature okolja. Novost, edinstvena na trgu e-mobilnosti, je možnost zamenjave baterije z rezervno, zaradi katere je razdalja, ki jo je mogoče pokriti na skuterju, dvakrat daljša. Zamenjava baterije je hitra in enostavna, lahko pa se polni ko je nameščena v skuterju ali ločeno, saj ima neodvisno polnilno vtičnico. Baterija je nameščena znotraj trdne in stabilne vertikalne cevi, ki jo varuje pred poškodbami v nesreči.

Čas, potreben za popolno polnjenje baterije, je približno 2 uri. Na voljo so nadomestne baterije (s transportno vrečo) s kodo ACE808. Največja obremenitev vozila je 120 kg.

Tehnične specifikacije:

 • Motor: 350 W
 • Baterija: 36 V 5,2 Ah
 • Zamenljiva baterija
 • Maksimalna hitrost: 25 km/h (3-stopenjska kontrola hitrosti)
 • Razdalja: 15-20 km (odvisno od teže voznika, tipa površine)
 • Maksimalna obremenitev: 120 kg
 • Naklon: 15-20 stopinj
 • Zavore: disk zavore, zavora z blatnikom
 • 8,5 inčna kolesa (priporočen tlak v pnevmatikah 3 - 3,5 bar)
 • Prednja in zadnja LED luč
 • LCD indikator hitrosti in napolnjenosti baterije
 • Zvonec
 • Priročno sestavljanje naprave
 • Tok napajanja: 42 V 2 A
 • Dimenzije: 1056 x 420 x 450/1186 mm
 • Neto teža: 13,5 kg
 • Opcijsko – rezervna baterije: ACE808 (EAN 5901750503511)

Opozorilo! Pri uporabi je potrebno nositi zaščitno opremo (čelado, ). - Izdelek ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet. - Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od 12 let.

Električni skiro Blaupunkt ESC808

                             WYJMOWANIE BATERII_1000_0_1_2.jpg

ESC808_9_0_0_1.jpg

                         Servis in trgovina z kolesi Ritoša

       Kolesarski center  RITOŠA  največji kolesarski center na Obali

                          Kajuhova ulica 28 6310 IZOLA

                                 Telefon: 05-6401 240

                                 e-mail:   [email protected]

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Električni skiro Blaupunkt ESC808

Električni skiro Blaupunkt ESC808

Električni skiro Blaupunkt ESC808