Akcija! Smuči Elan Amphibio 10 Ti PS 2019 Povečaj

Smuči Elan Amphibio 10 Ti PS 2019

Nov izdelek

349,96 €

-30%

499,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

Smučarsko navdušenje

Če imate apetit za vsak nagib in teren, je Amphibio 10Ti odlična smučka za vaše smučarske navade. Z inovativno tehnologijo Amphibio in gladko upogljivostjo boste z lahkoto osvojili vsak hrib.

Priporočena dolžina: -10/0cm

Če radi uživate v smučanju, ne glejte drugam kot v smeri smučke Amphibio 10 Ti. To je namreč izvrstna izbira za smučarje, ki ljubijo smučanje po celi gori, ne glede na teren, sneg ali vremenske razmere. Perfektna oblika stranskega loka in Amphibio 4D tehnologija združno poskrbita, da bo vaše smučanje dobilo nove razsežnosti brez velikega truda. Amphibio profil združuje Camber profil za izvrsten oprijem robnika, medtem ko Rocker profil pokrbi za bolj direktne in hitrejše zavoje. Predoblikovani strukturirani laminati zmanjšajo vibracije – konveksni prednji del zagotavlja prcizen vhod v zavoj, konkavni rep pa dovoljuje zaključek zavoju v stilu.

Amphibio 4D - Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Amphibio - Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki smo camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje.

DST - DST oziroma Dual Sidewall (dvojna konstrukcija stranskega roba) je kombinacija vertikalnega stranskega roba, ki poskrbi za oprijem robnikov, in delnega stranskega roba na zunanjem robniku, ki poskrbi za enostavne zavoje. Kombinacija obeh zagotavlja moč in dobre vozne lastnosti ter odličen oprijem robnikov.

Lesena sredica Power - Sredico Power sestavljajo leseni deli, ki so vertikalno povezani z laminati in tvorijo okvir okoli sintetične sredice. Okvir omogoča večjo torzijsko stabilnost in povečano odzivnost. Konstrukcija generira boljši oprijem v prednjem in zadnjem delu smučke in ima enoten upogibni vzorec.

Mono Ti - Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

Power Shift - Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči Elan Amphibio 10 Ti PS 2019

Smuči Elan Amphibio 10 Ti PS 2019