Akcija! Smuči ELAN DELIGHT MAGIC   light shift  2017-2018 Povečaj

Smuči ELAN DELIGHT MAGIC light shift 2017-2018

Nov izdelek

 ELAN DELIGHT MAGIC   light shift  2017-2018

Več podatkov

279,97 €

-30%

399,95 €

Na seznam želja

Več podatkov

ELAN DELIGHT MAGIC   light shift

Smuči Elan Delight Magic vas bodo začarale z nizko težo in brezskrbnimi zavoji. Če iščete čarovniške palice, ki znajo pričarati enostavno smučanje, zabavo in vznemirjenje na snegu, je Delight Magic prava izbira! (ID ACICZQ17)

Delight Magic je mlajša sestrica najlažje ženske smučke na svetu in zdi se, da je enostavnost in lahkotnost smučanja značilnost cele družine Delight, saj vas bo iz zavoja v zavoj spodbujala k napredku in užitku. Delight Magic je odlična izbira za smučarke, ki si želijo smučke, ki je enostavna na snegu in lahka v rokah. To smo dosegli z uporabo patentirane tehnologije SlimShape, s katero smo izjemno znižali težo smučke, obenem pa izboljšali prenos energije s smučarke na smučko. Končni rezultat je izjemno nizka teža smučke, ki se lahko pohvali z uravnoteženim dizajnom ter dobro odzivnostjo in oprijemom robnikov. Za še bolj enostavne zavoje pa smo smučko opremili še s profilom Early Rise Rocker. Z Delight Magic boste odlično opremljeni za čarovnije na snegu!

Elanove inovativne tehnologije

S tehnologijo SlimShape smo uspeli močno znižati težo ženskih smuči in poskrbeti, da so smuči serije Delight med najlažjimi ženskimi smučmi na svetu. Posebna oblika smuči omogoča tankost in nizko težo, brez žrtvovanja trpežnosti, odzivnosti in voznih lastnosti. Odlična torzijska stabilnost izboljša prenos energije s smučarke na smučko, oprijem robnikov in zagotavlja nadzor v zavojih.

Profil

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

Sistem

Light Shift je izjemno lahek upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti z manj napora. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Sredica

Sredica Supralite je izdelana iz naprednih in izjemno lahkih sintetičnih kompozitov, ki zagotavljajo nizko težo in optimiziran upogibni vzorec.

·         TEHNOLOGIJE

SlimShape Technology,Supralite Woodcore

·         GEOMETRIJA

124/74/102

·         DOLŽINA / RADIJ

140(9.3) 146(10.3), 152(12.3), 158(12.4)

·         VEZI

ELW 9.0 BLK/SMOKE

Raven znanja
3-6/10 Napredno 
Teren
0-5/10 Urejena proga /Vse podlage 

Priporočena dolžina
-15/-5cm

Namestitev vezi in dostava po Sloveniji brezplačna

V naši trgovini –Ritoša vam letos ponujamo največjo izbiro Elanovih smuči na Obali poleg smučk pa še vso smučarsko opremo Elan palice, čelade, torbe...  nove smučarske čelade ALPINA, smučarska očala ALPINA,  smučarske rokavice Ziener in Reusch......

Obiščite nas!!!

KOLESARSKI-SKI-SERVIS

RITOŠA Kajuhova 28

6310 IZOLA

Tel. 05/ 640-12 40

e-mail: [email protected]

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smuči ELAN DELIGHT MAGIC   light shift  2017-2018

Smuči ELAN DELIGHT MAGIC light shift 2017-2018

 ELAN DELIGHT MAGIC   light shift  2017-2018